Hej og velkommen til Tex-tryk – virksomheden, der tager stilling til CO2-udslip! Vi er glade for at kunne præsentere os selv og vores mission for dig, så du kan lære os bedre at kende.

Hos Tex-tryk tror vi på, at miljøet skal have høj prioritet, og derfor har vi taget en vigtig beslutning om at tage aktiv del i at reducere CO2-udslippet. Vi er en virksomhed, der specialiserer os i trykning og fremstilling af forskellige produkter fra brochurer til bannere og meget mere.

Men vores fokus er ikke kun på kvalitet og service. Vi går også op i, hvordan vi påvirker miljøet omkring os. Derfor har vi indført en række tiltag for at minimere vores CO2-udslip og sænke vores miljøpåvirkning. Vi bruger kun papir fra bæredygtige kilder og genbruger alt vores affald. Derudover har vi investeret i nogle af de mest miljøvenlige teknologier og processer til vores produktion.

Men det stopper ikke der! Vi ser det som vores ansvar at oplyse vores kunder om, hvordan de også kan bidrage til at mindske deres CO2-udslip. Vi er altid til rådighed for at hjælpe vores kunder med at vælge de mest bæredygtige løsninger til deres projekter og give dem råd om, hvordan de kan reducere deres miljøpåvirkning.

Vi er stolte af at være en virksomhed, der tager ansvar for vores planet og tager aktiv del i at reducere CO2-udslippet. Hos Tex-tryk har vi ikke kun en mission om at levere kvalitetsprodukter, men også en mission om at beskytte vores planet. Vi håber, at du vil støtte vores mission og vælge os som din foretrukne partner til dine print- og produktionsbehov. Tak fordi du tager dig tid til at lære os at kende!


https://tex-tryk.dk
Copyright 2024 - Pilanto Aps